top of page
Caută

Manichiurile regale

Regalitățile reprezintă pentru mulți un simbol al eleganței și al bunului simț. Astfel, manichiurile regale pot fi și ele o sursă de inspirație.

De la Prințesa de Wales Kate Middleton, la Meghan Markle, Prințesa Diana sau Regina Rania putem observa o manichiură îngrijită, deseori naturală, cu o cuticulă hidratată sau unghii date doar cu lac, ori în nuanțe naturale, nude sau roz pal. Efectul este unul de simplitate, dar și de eleganță.

Totuși, Prințesa Diana a demonstrat că și nuanțele de roșu pot fi o bună alegere, roșu fiind cea mai simbolică nuanță a feminității. Imaginile cu ea purtând nuanțe de roșu au făcut înconjurul lumii și au rămas emblematice.

Pe de altă parte, deși Regina Elisabeta își ținea unghiile deobicei naturale, rareori alegea să folosească o nuanță de ojă roz pal, naturală, ușor translucidă, greu sesizabilă.

În ceea ce privește alegerea Prințesei de Wales pentru manichira purtată la nunta sa, s-a putut observa o nuanță roz pal. De asemenea, Meghan Markle a purtat o nuanță similară la nunta sa cu Prințul Harry.

Indiferent că îți dorești o manichiură regală pentru nunta ta sau fără vreun motiv anume, cu nuanțele roz pal sau în tonuri naturale nu vei da greș.


Drepturile de autor revin www.mermayda.ro. Pentru copierea și distribuirea acestui articol trebuie menționată sursa și linkul către acest site.

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page