top of page
Caută

Manichiura la locul de muncă

O imagine perfectă la locul de muncă nu înseamnă doar o ținută și o postură adecvate. De multe ori detaliile sunt cele care fac diferența. De la cât de potrivite sunt coafura și make-up-ul până la cât de îngrijită este manichiura.

De cele mai multe ori la locul de muncă cele mai potrivite manichiuri sunt cele care emană eleganță și simplitate. Nuanțele în tonuri neutre, nude sau roz pal pot fi alegerea ideală. Nu ezita să optezi pentru o nuanță în ton cu pielea ta pentru un look desăvârșit. Bej, roz pal, roz prăfuit, roz trandafiriu, cafeniu etc. sunt toate nuanțe potrivite.

Cu ojele semipermanente ce au o putere mare de acoperire, manichiura ta va fi una impecabilă. Pe de altă parte, bazele rubber pot fi folosite fără oja semipermanentă, doar cu un ultim strat de top, pentru o manichiură rapidă, elegantă, usor translucidă și plină de charm. Pe langă gelurile de construcție care pot fi o bună alegere, gelurile de tip acrilic (PolyGel) pot oferii forme cu adevărat perfecte atunci când sunt folosite cu tipsuri.

Nu ezita să discuți cu tehnicianul/manichiurista ta și să aflii dacă astfel de tehnici de manichiură cu lampa UV sunt potrivite pentru tine.


Drepturile de autor revin www.mermayda.ro. Pentru copierea și distribuirea acestui articol trebuie menționată sursa și linkul către acest site.



Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page